Rareș Bogdan, despre preferata lui Ludovic Orban la șefia PNL: A fost alături de Cioloș

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Rareș Bogdan și-a expus public părerea despre preluarea șefiei PNL, de către Violeta Alexandru, preferata lui Ludovic Orban.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că ar fi încântat ca Violeta Alexandru să fie propusă pentru șefia PNL București, precizând că este un om foarte valoros pentru partid, scrie Mediafax.

”Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat, a muncit fantastic door to door și la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă și pe lista de europarlamentare, la forța pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloș, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban și apoi a devenit cred membru la Sectorul 1. Pe cei din PSD i-a deranjat cu siguranță. Pe cei din PNL sigur nu i-a deranjat, precum nici pe cei 2,5 milioane de votanți ai PNL, pentru că lucrurile sunt simple – trebuie să fim într-o poziție radicală cu PSD. Eu am spus că PSD e doar rănit, nu e învins și trebuie să luptăm pentru asta. Ne așteaptă trei rânduri de alegeri extrem de grele, prezidențiale, locale și parlamentare”, a afirmat, marți, Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel