Rareș Bogdan, despre ”denunțul” CSM împotriva DC News

rares bogdan dc
rares bogdan dc

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere”, difuzată de Realitatea Tv, este solidar cu publicația DC News, după ce Consiliul Superior al Magistraturii a făcut un ”denunț” pe numele acesteia la Inspecția Judiciară. Jurnalistul spune că șefa CSM se vrea a fi inamicul presei, punctând că de remarcat este și prietenia strânsă a Oanei Hăineală cu europarlamentarul PDL Monica Macovei.

”Nu doar ca sunt un aliat și un cititor al DC News, dar am atras atenția în numărate rânduri că ce naște din pisică șoareci mănâncă. Tatăl Oanei Hăineală a fost procuror-șef pe București. El este cel care a promovat-o pe Monica Macovei. Oana Hăineală este una dintre cele mai apropiate prietene ale d-nei Macovei. Sunt foarte apropiate”, a declarat Rareș Bogdan pentru DC News.

Rareș Bogdan, jurnalist cu vechime în presă, atrage atenția că Oana Schmidt Hăineală a declarat război ziariștilor.

”A devenit o dușmancă de moarte a presei. Cine știe, poate o să urmez eu, la Realitatea, când îmi voi relua emisiunile și când voi fi la fel de contondent”, a precizat realizatorul Tv.

Într-un demers fără precedent, secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, condus de Oana Schmidt Hăineală, a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la DC News, Lumea Justiției și Antena 3, acuzându-le că au publicat materiale denigratorii la adresa procurorilor anticorupție. Oana Schmidt Hăineală a deschis și un proces împotriva Antena 3, Sursa Zilei și LuJu, în care le cere acestor instituții de presă daune morale și vrea ca, prin hotărâre judecătorească, să le interzică acestora să mai publice știri despre persoana ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel