EXCLUSIV  Rareș Bogdan, copia lui Caramitru Jr., îmi provoacă frisoane. Face absolut orice ca să șocheze

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

O imensă ziaristă, pe care eu o admir enorm, Lelia Muntenu, a dat definiția exactă a jocului prezidențial: la începutul mandatului său, Iohannis nu a vorbit, ca apoi, pe la mijlocul mandatului să înceapă să vorbească nimic, totul murmat de cărți ne-ecologice, ne bio, hârtia pierdută pe editarea lor costând viața copacilor pe car individul zice că îi apără.

Această frază mi-a amintit de jocul total pe care un alt Iohannis, de data aceasta român de al nostru, denumit Rareș Bogdan, îl joacă oltenește, șmecherește pe ulițele din orașele și târgurile României.

”Coșmarul pierderii de sine”

Acest coșmar al pierderii de sine, denumit Rareș Bogdan îmi provoacă frisoane. Devenit portavocea unui europenism ciudat, plin de ură și fără nici un fel de identitate națională, fără viitor, exprimând neo-marxismul extremeist al cătușelor, erotic vizualizat prin dorința de a aresta pe oricine, copia fidelă a lui Caramitru Junior (cel care dă ordine ca un vechil analfabet din 1907 primului ministru român din 2019) fostul ziarist, devenit number one politic al lui Iohannis, face absolut totul să șocheze.

”Rege atotputernic”

Este, în sine, o strategie politică, de a bulversa decenii de limbaj politic, iar PNL excelează în acest sens. Probabil cocaina pe care o devarsă de câteva săptămâni Marea Neagră se transformă în legenda urbană care certifică refuzul lui Bogdan de a discuta despre epidemia drogului din România. Dar drama acestui individ, devenit în propria imaginație putredă un rege atotputernic, care poate anula până și scaunul din studioul de televiziune ocupat vremelnic de Claudiu Manda, este tocmai dramoleta incultă a marelui virgin național pe care o întruchipează (așa cum a jucat-o Codreanu acum peste 70 de ani).

Decăderea PNL

Iar această imagine este dată tocmai de schizoidia totală și boala de putere pe care le eschibează cu o voință demnă de o cauză mai bună. Isteria Rareș Bogdan este bine cunoscută. Individ gregar, primitiv intelectual și plin de ifose marxiste, cu minciuna creștină atașată ca o banderolă la priveghiul unui PNL inexistent politic și cântăreț al unui viitor cor funebru dintr-o României arestată după litera alfabetului și domiciliul dușmanului socialist, fostul ziarist aruncă cu venin european spre oricine îndrăznește să îi atace poncifele. Ura pe care acest Bogdan, repetent elev al Ardealului, nemesis al României și proto-legionar al ideologiei Soroșiste, o prezintă ca politică liberală domină decăderea singurului partid istoric european și real creator al României Mari. Căci acest Bogdan nu este nici liberal și nici european.

”Extrema ciudată a pervertirii marxiste”

El este, simplu, un mic activist acultural de prin văile Clujului (unde mica acuplare electorală de acum zile la care au fost prezenți doar sute de oameni a dovedit forța electorală egală cu zero a PNL) și care reprezintă extrema ciudată a pervetirii marxiste a inculturii și non educației. PNL propune, prin Rareș Bogdan, un vid legislativ și printr-o rigiditate mortuară (rigor mortis) o expiere violentă a păcatelor originare ale națiunii românești care sperie până și oaia molcomă de pe pășune. Rareș Bogdan a devenit un coșmar al unei națiuni care nu înțelege ce caută în Europa și ce vrea de la același conglomerat cu o capitală dominată de țeava de gz germană.

PNL discută astăzi despre arestarea socialiștilor pe bandă rulantă. Ajutat de către niște neica nimeni din Uniunea Euroenă, partidul Brătienilor ne propune un Titanic care dorește a naviga un ocean al crimei politice, încercând extremismul politic ca formă de catharsis personal al conducătorilor săi. Trecut prin furcile DNA, Ludovic Orban, acest frate al unui birocrat european perfect mancurtizat, produce ecouri glaciare pentru un electorat deja speriat de Cioloș, perfectul roboțel, asexuat și clorat de Sanepidul de la Bruxelles. Nici femeie nici bărbat, USR se aliază, prin Caramitru junior, unui PNL dominat de un Rareș Bogdan.

”Coșmar al României”

Acesta încearcă să aducă culoare, perfect roșie, a sângelui românesc, prin neo-marxismul promovat de indivizii unicelulari ai Uniunii Europene. El nu face decît să justifice, fără biologia necesară și benefică umanului, transferul de material biologic primar dintr-o Românie care tresaltă la crima economică care are loc la adresa ei de peste 30 de ani, într-o Românie ocupată ideologic de mișcările extremiste de tip marxist. Și devine patologică imaginea acestui individ atunci când propune formule maoiste unui popor furat de tocmai cei care promovează piața liberă și economia capitalistă ca soluție la lipsa de dezvoltare. Prin gestul său de apropiere de ortodoxie, mărșăluind pătimaș cu religiozitatea sa de paradă militantă, Rareș Bogdan devine un coșmar al României

Dacă USR l-a folosit pe Fiul lui Dumnezeu pentru a face politică, liberalul Bogdan, deșertic în idei dar fluvial în lingivistică, propune o formă de conducere asiatică unei țări europene. Acest Bogdan devine, în fiecare zi, mai mult o copie NKVD decăt o imagine europeană. Ironia modernității europene, pe care acest individ clamează că o reprezintă, este că el reprezintă unul dintre puținele partide europene, înaintea de a exista Uniunea Europenă, care a construit o Românie Mare. Acest deziderat național permanent, după dictatul Ribbentrop-Molotov, este distrus de un individ care propune cătușele ca program politic și arestarea programată ca formă de civilizare a unei națiuni. Stalin nu putea visa la mai mult. Rareș Bogdan împlinește visele naziste și sovietice pe pământ românesc. Le exprimă, le promovează, le oferă ca soluții. Iar Uniunea Europeană aplaudă.

Notă: Titlul și intertitlurile aparțin redacției, conținutul aparține autorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel