Rareș Bogdan, către Viziteu (USR): ”Păstrați decența, nu avem cu cine guverna”. Săgeți pe axa PNL-USR

Lucian Daniel Viziteu (USR) și Rareș Bogdan (PNL) au discutat despre cazul crimelor de la Caracal și grupările de crimă organizată prezente în țară, dar au avut opinii diferite.

Reprezentantul USR a insinuat că președintele Klaus Iohannis are și el o responsabilitate în contextul în care CSAT trebuie să coordoneze destructurarea acesteor clanuri, iar CSAT este condus de președintele României.

„Situația acestor grupări și clanuri e cunoscută de peste 10 ani de zile. Cei care trebuiau să destrcutureze aceste clanurile ar fi trebuit să fie coordonați de CSAT. Acolo este responsabilitatea primară. Iar cel care conduce CSAT este președintele”, a precizat Lucian Viziteu, la România TV.

Replica lui Rareș Bogdan a venit imediat:

„Eu pot să înțeleg lupta electorală. Dar rugămintea mea este să păstrați decența pentru că va trebui să guvernăm tot cu dumneavoastră. Nu avem cu cine guverna. Încercați să nu îl băgați pe președinte în chestiuni care au ținut de majoritatea parlamentară și de guvernele Ponta, Grindeanu, Tudose, Dăncilă”, a precizat Rareș Bogdan.

Reprezentantul USR a adăugat că el nu ”ar mai fi dat șanse” PSD-ului. 

„Ce șanse să dai? Respectăm Constituția sau nu? Dacă un om de stat nu respectă legea fundamentală, statul respectiv se prăbușește”, a concluzionat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel