Rareș Bogdan, SURPRIZĂ pentru Pleșoianu după ATACUL la Realitatea TV

Rareș Bogdan susține că ”la momentul oportun” o să îi ”facă o surpriză” deputatului Liviu Pleșoianu (PSD).

Reacția lui Rareș Bogdan vine după ce Pleșoianu a lansat un atac dur la adresa jurnalistului. Deputatul a precizat că legea insolvenței trebuie modificată, iar acest lucru va fi un obiectiv pentru el. Deptatul PSD dorește ca legea insolvenței să se raporteze la doi sau trei ani, după care firma să intre în faliment. Acesta acuză postul TV Realitatea de faptul că se află în insolvență de 6 ani și acumulează în continuare datorii la stat.

Într-un dialog cu prietenii virtuali de pe pagina personală de Facebook, la o postare despre devastatorul uragan Irma, Rareș Bogdan a precizat că ”la momentul oportun am să îi fac o surpriză” lui Liviu Pleșoianu. Acesta a oferit un răspuns după ce mai multe persoane l-au întrebat de ce nu îi dă o replică deputatului PSD.

(w670)

„#IPOCRITUL care nu mai poate de grija tarii face emisiuni de #PROPAGANDA la o televiziune care e de 6 ANI in INSOLVENTA! #REZISTENTUL invesmantat in drapelul Romaniei ne da lectii despre cum 'sa iubim Romania' din platourile unei televiziuni care are datorii catre statul roman in valoare de 24 DE MILIOANE DE EURO!

Legea insolventei trebuie urgent modificata. Si va fi! Imi fac un obiectiv din asta... Dupa parerea mea, doi ani sau trei ani sunt suficienti. Dupa depasirea termenului, prin efectul legii, firma in speta trebuie sa intre in faliment, nu sa continue sa acumuleze la nesfarsit datorii catre stat! Platiti-va DATORIILE catre statul roman, #DEONTOLOGILOR!", posta recent Liviu Pleșoianu pe contul personal de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel