Rareș Bogdan: Ponta a fost sunat să-și recunoască înfrângerea

Duminică seară, Victor Ponta a ieșit la declarații și și-a recunoscut înfrângerea. Rareș Bogdan a comentat acest subiect.

VEZI ȘI: Olguța Vasilescu, mesaj ironic după ce Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale

"Este datoria noastră să nu lăsăm lucrurile așa pentru că oamenii au fost călcați în picioare. Oamenii din diaspora au fost bătuți și au fost gazați pur și simplu. Sunt lucruri care nu trebuie uitate, iar vinovații trebuie trași la răspundere. Lucrurile nu trebuie să rămână așa.

Lucrurile trebuie să fie puse pe valoarea adevărului. Ieri seară, Victor Ponta a fost sunat pentru a-și recunoaște înfrângerea din cauza tensiunilor sociale care apăruseră, din cauza faptului că oamenii ieșiseră în stradă. Cineva a avut inspirația să-l sune pe premier și i-a zis să-și recunoască înfrângerea pentru a detensiona atmosfera din țară pentru ca România să rămână un spațiu de stabilitate. Domnul Victor Ponta nu a fost niciun erou. A fost sunat și rugat - pentru binele țării - să-și declare înfrângere", a zis Rareș Bogdan.

Întrebat dacă este vorba de un lider european, Rareș Bogdan a zis: "Nu știu. De obicei, România este importantă pentru ce înseamnă securitatea regională. Victor Ponta știe foarte bine engleză, așa cum vorbește italiană, spaniolă. Nu știu dacă british, dar vorbește într-un dialect american".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel