Rareș Bogdan, mesaj pentru Simona Halep după meciul de infarct

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open. În acest context, Rareș Bogdan a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook.

"FELICITĂRI! Victorie de senzație. Simona Halep a învins-o cu 6-3, 4-6, 9-7, într-un mod dramatic pe nemțoaica Angelique Kerber, una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis și a ajuns în Finala de la Melbourne!

Drapelul românesc va flutura din nou și va fi văzut de sute de milioane de telespectatori din întreaga lume. MULȚUMIM, Simona! Mulțumim Familiei tale care a crezut în talentul și munca ta", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, după ce a învins-o în penultimul act pe germanca Angelique Kerber, cu 6-3, 4-6, 9-7. Halep a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei şi s-a impus dramatic după două ore şi 20 de minute, salvând şi două mingi de meci.

Simona Halep, care a făcut istorie la Australian Open în turul al treilea cu Lauren Davis, meci câştigat cu 15-13 în decisiv, a produs alături de Angelique Kerber cel mai frumos meci de la ediţia de anul acesta a turneului de la Melbourne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel