Rareș Bogdan lipsește de la emisiune. ”Un bou a hotărât”

Rareș Bogdan lipsește de la emisiunea ”Jocuri de Putere”. Jurnalistul a rămas blocat la Cluj, din cauza unor întârzieri ale zborului TAROM către București.

UPDATE: În jurul orei 23, acesta a ajuns și a continuat emisiunea începută de Delia Vranceanu.

Jurnalistul explică pe larg motivul din cauză căruia nu a putut fi prezent la ora 21.00 în studioul Jocuri de Putere:

”Minunat. Perfect. Excelent. Superb. ..... am venit azi pana la Cluj, strict pentru a asista la ceremonia de casatorie a unei foarte bune prietene. Urma sa ma intorc la 19.15 cu.... normal, TAROM-eterna iubire, la aterizarea pe Cluj am fost informat ca zborul de ora 19.15 se comaseaza cu zborul de 21.15.... De ce? Simplu, din lipsa unei aeronave disponibile. 

Fara a sta prea mult pe ganduri am sunat sa caut urgent un alt zbor spre Bucuresti. De la 21.00 #live #jocurideputere #realitateatv 

L-am gasit, la ora 20.00, cu BlueAir, o cursa care ateriza teoretic la 20.45. Doar teoretic. De ce? Simplu, pentru ca si BlueAir are intarziere, am aflat asta acum. E drept ca ei au doar 45 min. intarziere...... dar tot intarziere este si la ei. Sigur ca voi ajunge, clar ajung la Emisiune, sigur ca ajung. Numai ca voi ajunge de la 21.45, NU de la 21.00 cum era normal.... Ce naiba sa mai zic...... Viata e frumoasa! Foarte frumoasa! Splendida. Minunata. 

#lavitaebella #thegoodlife
Va ramane colega mea Delia Vranceanu in Direct pana voi ajunge. Are invitati excelenti antamati deja, Cristi Diaconescu, Costin Georgescu si Florian Bichir alaturi de care va dezbate cazul Odorhei si consecintele sale plus ....dar veti vedea, ajung si vom vorbi si despre Afacerea Rosia Montana alaturi de alti invitati absolut exceptionali.
P.S. Mai era un Wizz, asta pleaca la timp, la 20.30, incerc sa imi iau si la asta

Update: BlueAir a mai anuntat inca 1 ora minim de intarziere peste cele 45 de minute.

Culmea este ca aeronava BlueAir era pe pista la Cluj pregatita de zbor in timp dar un bou a hotarat sa o trimita goala la Timisoara.... Voi incerca sa folosesc biletul de Tarom din nou. Ma bucur ca exista Tarom si fratii lor de cruce de la BlueAir...... dar m-as bucura si mai mult daca pe piata si-ar face loc LuftansaRegional, Austrian sau Turkish. ”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel