Raportul Mueller, prezentat Congresului

Congresul va primi o versiune redactată a raportului întocmit de Robert Mueller privind ancheta Trump - Rusia până la jumătatea lunii aprilie, a declarat vineri procurorul general al SUA, William Barr, transmite The Guardian.

Procurorul general al SUA a spus intenționează să cenzureze o parte din raport pentru a proteja intimitatea și reputația unor persoane menționate, creând o posibilă confruntare cu democrații care au cerut documentul complet.

William Bar a spus într-o scrisoare adresată președinților comisiilor judecătorești ale Senatului și Casei Locale că raportul complet al consilierului special se ridică la aproape 400 de pagini, cu excepția tabelelor și a anexelor.

Procurorul general a spus că va elimina secțiunile care ar putea dezvălui informații confidențiale, secrete sau care pot "încălca în mod nejustificat interesele personale și ale reputației" ale unor persoane.

Ultimul punct este probabil să crească îngrijorările în rândul democraților, pentru că procurorul general au putea cenzura oamenii din jurul lui Trump care au fost anchetați.

Vezi și: Președintele Trump i-a cerut demisia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel