Raportul GRECO, publicat. Raluca Turcan: Se dă dreptate PNL-ului

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Prim vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după publicarea raportului GRECO şi a lansat un nou atac la adresa Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. 

"Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție putea fi desființată încă de la începutul anului, dacă Senatul ar fi aprobat proiectul de lege depus de PNL!

GRECO dă dreptate PNL – această secție este o anomalie. România este un stat democratic. PSD și ALDE au crezut că se pot folosi de această ”poliție politică pentru magistrați” pentru a-și albi dosarele penale", a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

Apel la liderul Senatului

"La referendumul din 26 mai, românii au spus foarte clar – politica trebuie să-și ia mâinile de pe legile justiției! Știind că doamna Dăncilă nu va desființa această secție, PNL a depus, încă din februarie, un proiect legislativ pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Proiectul a fost adoptat de Camera Deputaților în 7 mai și este blocat de dl. Tăriceanu la Senat.

Acum este cel mai bun moment în care Călin Popescu Tăriceanu poate să își testeze papionul de pro-european pe care îl etalează la recepții cu oficialități europene. Îi solicit să convoace imediat sesiune extraordinară a Senatului pentru a da votul final asupra acestei legi", concluzionează Raluca Turcan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel