Raportul GRECO, publicat. Aurelian Pavelescu, critici la adresa experţilor internaţionali

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a reacţionat după ce raportul GRECO a fost publicat, iar una dintre măsurile cerute de experţi este închiderea secţiei speciale. 

"Cine este acest GRECO? Ei răspund în fața cui? Parlamentul să facă o Comisie de anchetă! SĂ DECRETĂM ANARHIA ÎN ROMÂNIA! Cine sunt acești experți ai GRECO, care dictează statelor, parlamentelor, guvernelor, popoarelor ce să facă cu Constituțiile lor?

În chestiunea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție nu aduc niciun argument juridic pentru care aceasta n-ar fi constituțională și necesară, în condițiile în care CCR s-a pronunțat că este constituțională, iar CCR nu se află sub controlul GRECO!

Nu cumva vom găsi printre acești ”experți” niște cursanți ai lui Soros? Nu cumva este vorba despre niște amărâți de sinecuriști la comanda unor grupuri de interese economice și de putere, care vor să controleze cu cătușele, prin magistrați corupți și șantajați, guverne și parlamente, decizii politice prin care să fie distruse națiuni?

Să fie date publicității numele acestor experți și CV-ul lor! Cer CSM să denunțe aceste grave imixtiuni în actul de justiție din România! Cer, de asemenea, Parlamentului, să constituie o Comisie parlamentară de anchetă și să spună deschis: CINE REPREZINTĂ POPORUL ROMÂN, MAI ESTE SAU NU SUVERAN, MAI EXISTĂ CONSTITUȚIE ȘI CURTE CONSTITUȚIONALĂ, MAI EXISTĂ OBLIGAȚIA CUIVA SĂ LE RESPECTE?

Și, dacă NU, atunci SĂ DECRETĂM ANARHIA ÎN ROMÂNIA, BOICOTUL CONSTITUȚIEI DIN PARTEA TUTUROR CETĂȚENILOR ROMÂNI, SĂ NU SE MAI RESPECTE NICIO LEGE ȘI NICI CONSTITUȚIA!", a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel