Urmărește emisiunea live


Raport MCV. Ciolacu: S-a decis azi reprezentantul Camerei Deputaţilor

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a declarat joi că autorităţile române ar trebui să aibă „o discuţie mult mai sinceră şi mai serioasă cu UE şi Comisia Europeană” referitor la Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

„L-am studiat şi eu (Raportul MCV - n.r.) şi ieri şi astăzi de dimineaţă. E discutabil. Nu e atributul meu în mod deosebit, am văzut că ministrul Justiţiei a intrat pe fond. Presupun că ar trebui o discuţie mult mai sinceră şi mai serioasă cu UE şi Comisia în privinţa MCV.

Am văzut că nu sunt probleme la Camera Deputaţilor, dimpotrivă, s-au făcut anumiţi paşi, iar astăzi dimineaţă am decis ca reprezentantul nostru, al Camerei Deputaţilor, în discuţiile cu responsabilii pe MCV să fie dl deputat Halici Nicuşor”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat în legătură cu Raportul MCV.

El a adăugat, legat de faptul că imunitatea unor parlamentari nu a fost ridicată, că nu s-a încălcat nicio lege. „Repet, nu am văzut discuţii în ceea ce priveşte Camera Deputaţilor. Nu s-a încălcat nicio lege”, a susţinut Ciolacu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel