Raport Despescu, polițist pedofil. Ciutacu: Avea dosarul pe birou. E nesimțire!

Bogdan Despescu i-a prezentat un raport premierului Tudose în ceea ce privește polițistul pedofil. Victor Ciutacu a dat publicității la România TV o informație șocantă din raportul șefului Poliției.

Astfel, cu doar câteva luni înainte ca pedofilul să agreseze doi minori în lift, dosarul acestuia a fost repartizat spre insturmentare către inspectorul principal de Poliție Ghebaură Gabriela.

Victor Ciutacu spune că aceasta nici măcar nu a deschis dosarul, dovadă fiind faptul că sharuia pe Facebook poza polițistului pedofil după ce acesta a agresat minorii.

”Doamna căuta pe Facebook pedofilul care il avea deja în dosarul pe care îl cerceta de 5 luni”, a spus Ciutacu.

”Era pe biroul ei. Ori nu a deschis dosarul. Are două sharuri pe Facebook, era disperată să fie găsit”. În momentul în care moderatorul a solicitat în regie să fie contactată Ghebaură Gabriela, jurnalistul Victor Ciutacu a explodat: ”Ce să îi ceri un punct de vedere? E sănătoasă la cap? Pe ce își ia salariul?” 

”Ofițerul de caz sub supravegherea procurorului nu știe cine e inculpatul. Doamna a primit spre soluționare un dosar cu un acuzat de agresiune sexuală și ea dădea sharuri dacă îl știe cineva. L-a avut în față apoi dădea share pe Facebook să vadă dacă îl recunoaște cineva. E nesimțire. Avea dosarul în instrumentare”, a mai spus Ciutacu.

Iată și foto cu masajul polițistei pe pagina personală de Facebook, cea care avea dosarul pedofilului pe birou:

(w670)

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel