EXCLUSIV  RAPID, Primăria Sectorului 1. Proiect uriaș, buget impresionant. Tudorache: Acesta este scopul meu

rapid
rapid

Daniel Tudorache a vorbit la interviurile DC News Live despre proiectul Rapid București.

Primarul sectorului 1 a dezvăluit conducerea clubului din care vor face parte foste legende rapidiste, bugetul impresionant, modul în care acesta va fi administrat, dar și planurile de viitor pentru ceea ce înseamnă Rapid București.

Buget impresionant pentru liga a IV

”Mi-am propus să sprijin această echipă legendară, care s-a născut aici, în sectorul 1, la atelierele Grivița.

Eu ca și administrație locală îi voi sprijini. O spun clar. Această echipă de conducere, formată din președintele Daniel Niculae, managerul Ovidiu Burcă, directorul tehnic Daniel Pancu , antrenorul Constantin Schumacher. vin si fac ei un buget. De exemplu, anul acesta au făcut un buget de 320.000 de euro.

Eu le asigur acest buget. El va veni din sponsorizări și diferența de la Primărie. Dacă se vor strânge 320.000 de euro din sponsorizări, eu voi veni cu un leu. Dacă nu, cu diferența. Deci nu toți banii vor veni de la Primărie. Eu le garantez că vor avea un buget necesar, pe care ei și l-au propus, pentru a promova în fiecare an. Acesta este rolul meu.

Proiectul Primăriei preia și Pro Rapid

Noi avem o academie sportivă în Sectorul 1. Am solicitat și baza Pro Rapid. Acolo vrem să punem bazele academiei sportive din Sectorul 1. 

Vrem ca copiii, juniorii, să nu mai piardă timpul pe străzi sau în fața calculatorului. Un copil trebuie să facă sport. Poate să fie fotbal, tenis, orice alt sport. Pe lângă baza Pro Rapid vom construi la dispoziția copiilor baze sportive.

La Pro Rapid sunt mai multe terenuri de fotbla, de tenis. Făcând această academie sportivă vom avea juniori și la alte sporturi. 

Intenția mea ca si primar ar fi fost să preiau tot clubul Rapid, cu toate celelalte sporturi, să le reunesc sub o singură conducere. Mai e un coleg, Gabi Mutu, de la Primăria Sectorului 6, care dorește să sprijine o parte din clubul Rapid. Vom vedeam, vom găsi o soluție”, a explicat Daniel Tudorache la DC News Live.

Video:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel