Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  RAPID, informaţii în premieră. Primarul Tudorache, ANUNȚ BOMBĂ

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat la DC News că are veşti foarte bune pentru suporterii rapidişti.

Veşti bune pentru întreaga suflare rapidistă. Lucrurile merg foarte bine pentru clubul Rapid, iar din sezonul 2020-2021 echipa va putea evolua în Liga 1. Anunţul a fost făcut într-un interviu acordat DC News de către primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache. În plus, edilul a declarat că la jumătatea săptămânii viitoare va organiza o conferinţă de presă în care va face un anunţ foarte important legat de Rapid.

"O să avem o conferinţă de presă miercuri, împreună cu preşedintele Daniel Niculae. Ca să nu pun prea mare presiune pe acest moment, spun de pe acum că este un anunţ pozitiv despre clubul Rapid. Rapidul va ajunge în Liga a treia la finalul acestui sezon. Totul e perfect, am rezolvat mare parte din probleme. Sper ca şi colegii mei din Guvern să cedeze baza Pro Rapid care se află în Bucureştii Noi Primăriei Capitalei iar aceasta din urmă să ne-o dea în administrare", a declarat primarul Daniel Tudorache.

[citeste si]

Promovare în Liga 1 în anul în care se va inaugura noul stadion

"Rapidul există şi cred că toată lumea a văzut ce s-a întâmplat la meciul cu CSA Steaua atunci când au fost pe Arena Naţională 36.000 de spectatori, în timp ce sunt echipe de Liga 1 care au 300 de suporteri la unele meciuri. Asta înseamnă că e o mare problemă pentru fotbalul românesc. Eu sper că aceste două echipe, Rapid şi CSA Steaua să promoveze în Liga a 3-a. Fotbalul are nevoie de echipe motivate şi care doresc să facă performanţă, iar cele două din Liga a 4-a sunt Rapid şi Steaua", a mai declarat primarul Sectorului 1.

Cât priveşte cele mai mari dorinţe ale suporterilor giuleşteni, adică promovarea în Liga 1 şi construirea noului stadion, edilul a declarat: "Din vară vor începe lucrările şi la Stadionul Rapid. Acesta va fi refăcut până în primăvara lui 2020, deci Rapid va avea şi un stadion nou în 2020 şi automat eu zic că până în ediţia de campionat 2020-2021, Rapid să fie în Liga 1."

DECLARAŢIA PRIMARULUI DANIEL TUDORACHE AICI:


ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel