EXCLUSIV  Raoul, detalii despre povestea de dragoste! Ce spune despre nuntă

După ce ne-a povestit exclusiv cum stă treaba și ce relație are acum cu Mirabela Dauer, alături de care pregătește noi surprize muzicale, am intrat puțin și în intimitatea artistului Raoul! 

Se pregătește sau nu de nuntă? Cert este că are o relație frumoasă, călătorește mult și îi place să lase viață să-l surprindă!

(oar_w460)

- Ai o relație stabilă și s-a vorbit despre nuntă. Ați stabilit ceva anume tu și iubita ta sau deocamdată trăiți momentul? 

Clar că trăim momentele noastre. Am o relație specială cu Jaqueline. S-a vehiculat ideea de nuntă. Când va fi să se întâmple vom anunța oficial. Nu e nicio grabă. 

- Când te vezi însurat și cum îți imaginezi cea mai importantă zi din viața ta, nunta?

Nu îmi imaginez nicicum... Dar dacă e să se întâmple trebuie să fie special totul. 

- Ca stil muzical, unde te încadrezi?

Dintotdeauna eu am cântat muzică ușoară cu influențe pop, dance, rock, etno. De curând am lansat și un album de muzică populară. 

- Ce așteptări ai de la tine pe plan profesional, în câțiva ani?

Nu îmi fac planuri de viitor niciodată. Pentru mine viitorul începe azi. Există proiecte la care lucrez. Curând voi lansa albumul meu cel mai nou, “Charisma”, pentru care am filmat mai multe videoclipuri la melodiile incluse, în România, America, Turcia, Croația, Muntenegru.

- Care a fost cea mai importantă investiție pe care ai făcut-o cu banii câștigați din muzică?

Probabil faptul că am reușit să construiesc o casă langă București, undeva retras de zgomotul urban, un loc unde pot să creez în liniște. Am nevoie de liniște pentru suflet și creier. Dar și ideea de continuitate profesională susținută e una din investițiile cu profit material dar mai ales sufletesc. Nu sunt un om cu avere. Ce am de preț e de la Dumnezeu și Lui îi datorez bucuria de a cânta acelora care mă ascultă.

- Fără de ce anume nu ai putea trăi?

Viața te învață și te dezvață. Aș vrea să am părinți nemuritori.

- Ritualurile tale de beauty care sunt? Știu că ești foarte atent la aspectul fizic…

Nu am ritualuri, dar sunt un bărbat îngrijit. Asta inseamnă sport (când am timp), o alimentație cât de cât echilibrată și niciun fel de abuz. Am grijă de tenul meu mereu. Igiena și îngrijirea corporală sunt foarte importante pentru mine. Și masajul completează lista de necesități pentru un tonus Ok.

- Ce vicii ai și ce nu se știe mai exact despre tine?

 Fumez narghilea. Atât!

(oar_w460)

- Cum e Raoul când iubește?

În fiecare zi iubește Raoul. Și viața mea se întâmplă diferit de la o zi la alta. Nu sunt omul unui singur loc. Călătoresc cât pot de mult, niciodată singur și mereu înconjurat de oameni pozitivi. Prietenii mei. Și iubesc oamenii buni...iubesc viața.

- Ce nu ai face niciodată din dragoste?

Trăiesc fără reguli, iubesc fără limite și nu îmi pun niciun fel de bariere nici mie nici celor din jurul meu. Ai dreptul să trăiești și să iubești așa cum simți. Și trebuie să fii iubit. Cred că trebuie să dăruiești dragoste ca să te poți bucura de ea când o primești.

Citiți aici prima parte a interviului pentru DC NEWS cu Raoul și aflați adevărul despre relația artistului cu Mirabela Dauer!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel