Ramona Ioana Bruynseels (PPU): În România există 'un val al schimbării', dar nu e nevoie de dezbinare şi extremism

Scutaru Cristina / 29 aug 2019 / 14:19
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale

În România există în prezent 'un val al schimbării' şi, din acest punct de vedere, ţara se află într-un moment de cotitură, dar nu are nevoie de dezbinare şi extremism, a declarat, joi, la Piatra-Neamţ, candidatul desemnat de Partidul Puterii Umaniste (PPU) pentru alegerile prezidenţiale, Ramona Ioana Bruynseels. 

'Există un val al schimbării, schimbarea pluteşte în aer şi din acest considerent cred că România se află în momentul de faţă într-un moment de cotitură. Avem şansa de a face o schimbare, trebuie să fim foarte atenţi să facem schimbarea potrivită. Nu avem nevoie de dezbinare şi de extremism, ci avem nevoie de cineva capabil să ne aducă laolaltă, să promoveze consensul şi o atitudine constructivă astfel încât toţi actorii sociali şi politici din România să se simtă cuprinşi şi implicaţi într-un proiect de ţară cu adevărat viabil şi sustenabil'', a declarat, în conferinţa de presă, Ramona Ioana Bruynseels.

Ea consideră că are şanse 50% să câştige alegerile prezidenţiale şi speră să primească atât votul femeilor, majoritare în România, cât şi al bărbaţilor. În ceea ce priveşte susţinerea financiară a campaniei sale la alegerile prezidenţiale, Ramona Ioana Bruynseels a precizat că este susţinută de soţul ei şi câţiva prieteni.