EXCLUSIV  Ramona-Ioana Bruynseels, atac la Mircea Diaconu: Total neelegant

Ramona-Ioana Bruynseels, candidatul PPU la prezidențiale, a prezentat, într-un scurt interviu acordat DCNews, poziția sa față de candidatura lui Mircea Diaconu la Cotroceni.

Cum vedeți intrarea în cursa prezidențială a lui Mircea Diaconu, a fost întrebată Ramona Bruynseels? 

”Salut înscrierea în cursa electorală a lui Mircea Diaconu, a răspuns reprezentanta PPU. Este foarte bine să avem o diversitate de candidați, pentru ca românii să aibă posibilitatea să-l aleagă pe cel mai bun, dintre toți. Sper ca prezența lui Mircea Diaconu în această competiție să fie una de natură a ridica nivelul dezbaterilor, dar și să adere la principiile pe care le-am enunțat în acel legământ de comportament civilizat, pe care l-am adresat tuturor candidaților”, a răspuns Ramona Bruynseels.

 

Este total neelegant. Campania e condusă politic


”Sper, a continuat dna Bruynseels, ca prestația dlui Mircea Diaconu să fie una în spiritul bunei credințe și a adevărului, pentru că este total ne-elegant, față de alegători, să se declare un candidat independent susținut de două partide politice, în condiții în care se știa de negocierile lui avute cu câteva zile înainte de a se declara independent. Consider că emulația electorală bazată pe respect, soluții și strategii, fără a coborî către invectivele și violența simbolică este absolut binevenită. Să nu uităm: campania domnului Diaconu este condusă de un lider politic: Norica Nicolai, de la ALDE”, a adăugat Ramona Bruynseels.

Nu împărțim același electorat

 

Considerați că vă luptați pentru același electorat? Dacă nu, cui vă adresați, spre deosebire de Mircea Diaconu?

”Electoratul meu, pe care îl cunosc din  deplasările mele în țară, dar și din audiența emisiunilor TV la care am participat, arată că sunt apreciată de tineri, pe segmentul de vârstă 18-49 ani, și de către electoratul feminin, în mod special. Așadar, nu avem cum să împărțim același electorat, a răspuns dna Bruynseels. În privința electoratului feminin, care reprezintă cel mai mare suport al meu, acesta se identifică și regăsește în mesajul meu, de la femeia de la țară, până la antreprenorul de la oraș, la femeia mamă, la soție. Mă adresez, in primul rand, oamenilor activi, celor care vor să muncească, să creeze și să participe activ la viața politică, economică și socială”, a spus Ramona Bruynseels.

Ideea lansată de mine l-a inspirat pe dl. Diaconu

Ce vă diferențează de Mircea Diaconu pentru funcția de președinte?

”În primul rând mă diferențiază faptul că, așa cum am fost prima femeie înscrisă în cursa prezidențială, tot așa, eu am fost prima care a lansat în spațiul public idea că voi fi un președinte dintre oameni și printre oameni, un președinte mediator, idee care l-a inspirat foarte mult și pe Mircea Diaconu.

Mă diferențiază energia, viziunea apropiată de cea a omului activ din societate și, mai ales faptul că sunt nouă în politică. Nu am datorii de plătit, nu am promisiuni personale de onorat către diverse grupuri de interese. Sunt tânără, mă pot implica și îmi doresc să fiu placa turnantă între toate generațiile României”, ne-a declarat dna Ramona Bruynseels.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel