Ramona Ioana Bruynseels: A venit vremea unui guvern de uniune națională!

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la președinția României, s-a aflat recent, în vizită în orașul Pitești și Curtea de Argeș, în cadrul campaniei de „ascultare" a cetățenilor.

Centrul municipiului Pitești a fost gazda întâlnirii dintre sute de argeșeni și Ramona Ioana Bruynseels. Oamenii au avut prilejul să transmită direct candidatului la alegerile prezidențiale ce fel de președinte își doresc, care sunt problemele cu care ei se confruntă, dar și posibilitatea de a-și exprima încrederea în candidatul umanist, oferind semnături de susținere. „Îmi doresc să votați cu sufletul, cu cel sau cu cea care vă inspiră încredere. Altfel, România va persista în același sistem care ne-a adus în punctul în care suntem și își va rata șansa de schimba macazul către o societate normală" le-a transmis Ramona Ioana alegătorilor.

Cinci priorități

În cadrul conferinței de presă organizată la sediul Filialei Județene PPUSL Argeș, Ramona Ioana Bruynseels a explicat ce anume o recomandă pentru înalta funcție în stat, cum a ajuns să intre în lupta pentru Cotroceni, dar și cum privește schimbarea de care România are nevoie: „Trebuie să uităm pentru o clipă de ideologii politice, de orgolii politice, de interese de grup și de partid și trebuie să ne concentrăm pe ceea ce așteaptă românii, după 30 de ani de dezamăgiri. Pentru un proiect viabil de țară, trebuie să uităm de orgolii. Ne aflăm într-un moment zero! Ca președinte al țării, ca președinte mediator, o să-i chem alături de mine, pe toți liderii politici, fie ei PNL, PSD, USR, ALDE, să stabilim împreună trei sau cinci priorități, care să aibă același interes: țara. A venit vremea unui guvern de uniune națională, pentru că numai așa vor putea fi cointeresați toți factorii politici, ca să facem lucrurile să meargă”.

Omagiu Regelui Mihai

Deplasarea la Curtea de Argeș, acolo unde candidatul umanist a ținut să aducă un omagiu Regelui Mihai, a marcat încheierea vizitei din județul Argeș „Astăzi am fost în mijlocul argeșenilor, la Pitești și Curtea de Argeș, o zonă încărcată de istorie și de legende. Ascultând poveștile oamenilor pe care i-am întâlnit, am realizat, încă o dată, că este momentul să facem ceva pentru a le reda românilor speranța și încrederea în România, în instituțiile publice, în noi, oamenii politici, dar mai ales în ei înșiși", a fost mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels, argeșenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel