Ramona Săseanu va prelua conducerea interimară a TVR - surse

Facebook Ramona Saseanu
Facebook Ramona Saseanu

Ramona Săseanu ar urma să fie noua şefă interimară a televiziunii publice, conform unor surse politice din PNL. 

„Ramona Săseanu va prelua coducerea interimară a TVR. Ea a fost anunțată de Ludovic (Orban - n.r.) în BEx”, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PNL. Săseanu lucrează la TVR Craiova.

Este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. Este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Marţi ar urma să fie un plen reunit în care va fi votată interimar Ramona Săseanu.

Cine este Ramona Săseanu 

Lucrează în presă din 1995, debutând la un  post de radio din Craiova, foarte ascultat la vremea respectivă. În 1998  s-a mutat în Bucureşti unde a lucrat pentru Pro TV ca reporter, şi ulterior, corespondent de ştiri pentru zona Olteniei. La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor, iar cea mai mare realizare consideră că este emisiunea de sănătate pe care o realizează de 7 ani.

Este căsătorită, are un băiat, iar timpul liber şi-l petrece alături de familie.

“Televiziunea este o competiţie pentru mine, o provocare permanentă, o poveste frumoasă. Nu fac exerciţii de imaginaţie, întrebându-mă cum ar fi fost dacă aş fi făcut altceva sau ce o sa fie mai târziu. Pur şi simplu mă bucur că am această profesie şi încerc să ajut cât mai multe persoane prin ceea ce fac. Ecranul televizorului este cel care m-a adus în casa oamenilor şi mai târziu în sufletul lor.”, a declarat aceasta, conform craiova.tvr.ro

La jumătatea lunii martie, coaliţia de guvernare a decis şi schimbarea organigramei TVR.

„Se separă funcțiile la TVR, de președinte al CA (Consiliul de Administrație - n.r.) și director general. Urmează să fie stabilite atribuțiile fiecăruia. Asta pentru reformarea TVR. Desigur, trebuie modificată și legea de organizare și funcționare a televiziunii române și deja există un grup de lucru care lucrează în acest sens”, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Pentru funcţia de preşedinte la TVR au fost luaţi în calcul, tot conform surselor, şi jurnalistul Radu Tudor, dar şi Mădălina Dobrovolschi, fosta şefă de cabinet a lui Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel