Rambursare TVA. Florin Cîțu: Am făcut o surpriză marilor antreprenori

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu a anunțat într-o emisiune tv că Ministerul de Finanțe a rambursat TVA unor companii care așteptau de mai bine de un an acești bani.

Florin Cîțu a fost invitat la ”Legile Puterii”, la Realitatea Tv, unde a vorbit despre bugetul pe 2020, banii pentru pensii și rambursarea TVA:

”Anul acesta deficitul estimat este 3,6% pentru 2020 pentru că am inclus tot ce era în legislația în vigoare la momentul respectiv. Nu am făcut șmecheria să dăm un deficit mai mic și apoi vedem ce se întâmplă. Nu, banii sunt acolo. Nu se va întâmpla ca anul trecut, când am venit și a trebuit să plătim pensii, salarii, concedii medicale de decontat, că nu erau decontate de opt luni, TVA să rambursăm ș.a.m.d”, a explicat Florin Cîțu.

”Chiar azi am rambursat TVA de 900 de milioane de lei. Am feedback de la companii private, antreprenori mari, care mi-au spus că nu mai așteptau să vină TVA-ul după un an! A fost o surpriză că au primit înainte de Crăciun TVA-ul. Companii foarte mari care așteptau și-și luaseră gândul. Deci, este o chestie normală ceea ce facem noi. Nu vreau să ascundem sub preș nimic. Asta este situația astăzi!”, a mai declarat ministrul de Finanțe la Realitatea Tv, marți seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel