Raluca Turcan, NEMACHIATĂ pe Facebook la sfârșit de an. Comentarii răutăcioase

Raluca Turcan a publicat pe Facebook o fotografie cu un cățel adorabil, pentru a marca sfârșitul de an. Vicepremierul, pe lângă mesajele de ”La mulți ani!”, a primit și mesaje răutăcioase, precum: ”ai stricat poza câinelui”. 

Iată mesajul Ralucăi Turcan: 

(w670) 

Vicepremierul a primit multe mesaje cu urări de anul nou, acesta fiind contul său personal de Facebook, dar și mesaje precum: ”Ce cățel frumos, păcat de stăpân”, ”Ce câine frumos!”, ”A sunat Shrek. A zis că-și vrea fața înapoi!”, ”Care treabă și terminat?!”, ”Noul an vine dupa 31 decembrie! Nu dupa 30! Și vedeti ca de acum trebuie sa raspundeti ca aveti 30 de ani, nu tot 29!”, ”E mai deștept câinele decât doamna Turcan”, ”Ai stricat poza câinelui”. 

Și astfel de mesaje par a continua, fiind adăugate multe în ultimele minute, putând considera că a fost luată cu asalt postarea vicepremierul de către cei nemulțumiți de activitatea PNL. 

În ciuda comentariilor, Raluca Turcan, în vârstă de 43 de ani, este o politiciană foarte atentă la imaginea sa publică, alegând, de cele mai multe ori, ținute semnate de designeri cu nume celebre, fiind apreciată pentru stilul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel