Urmărește emisiunea live


Raluca Turcan dă startul bătăliei pentru funcțiile din PNL

Raluca Turcan a anunţat, duminică,  că va propune ca alegerile interne din partid să se desfăşoare de jos în sus, de la nivelul fiecărei secţii de votare.

"PNL poate şi trebuie să intre în alegerile interne într-un mod cât mai integrator, transparent şi corect faţă de toţi membrii de partid.

Voi propune împreună cu secretarul general Biroului Permanent Naţional o variantă în care alegerile să se desfăşoare de jos în sus, de la nivelul fiecărei secţii de votare, urmând cu preşedinţii organizaţiilor judeţene şi cu cei care vor candida pentru conducerea naţională", a declarat Raluca Turcan.

[citeste si]


"Calendarul asumat şi statutar al PNL este următorul: vom face un Birou Permanent Naţional, care va convoca Consiliul Naţional de Coordonare, organismul care declanşează alegerile interne. Lucrul acesta îl vom face destul de repede, însă suficient de temeinic astfel încât convenţia să poată să fie într-adevăr integratoare şi unificatoare. Cel târziu în iunie, PNL va avea o conducere legitimă şi susţinută de cea mai mare parte a membrilor PNL", a declarat Raluca Turcan, duminică, după o întâlnire informală cu preşedinţii de organizaţii, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel