Raluca Turcan: Chiar dacă Neaga şi-a dat demisia, dezastrul din infrastructură rămâne

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, afirmă că premierul Viorica Dăncilă a găsit soluţia perfectă pentru a scăpa de promisiunea neonorată referitoare la darea în circulaţie a 180 kilometri de autostradă în acest an, prin demisia directorului CNAIR, Narcis Neaga, şi că în ciuda plecării acestuia, dezastrul din infrastructură rămâne.

"Viorica Dăncilă ne-a anunţat ieri că autostrada Sibiu-Piteşti este un eşec total! Cea mai aşteptată autostradă din România nu doar că nu se va pune în circulaţie anul viitor, ci nici măcar nu are documentaţiile finalizate, iar lucrările sunt departe de a începe. Ca să scape de promisiunea neonorată, cum că anul acesta se vor pune în circulaţie 180 km de autostradă, Dăncilă a găsit soluţia perfectă - scoaterea unui ţap ispăşitor - Narcis Neaga, director CNAIR. Chiar dacă Neaga şi-a dat demisia, dezastrul din infrastructură rămâne: la autostrada Sibiu-Piteşti nu s-a construit nici măcar un metru; drumul expres Craiova-Piteşti a fost abandonat, imediat după ce au plecat jurnaliştii; autostrăzile Moldovei au rămas tot pe hârtie, deşi avem şi o lege în acest sens; secţiunile care trebuiau finalizate din autostrăzile Lugoj-Deva, Sebeş-Alba sau din autostrada Transilvania nu avansează", a arătat Raluca Turcan, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Preşedintele PNL Sibiu i-a solicitat prim-ministrului Viorica Dăncilă să prezinte public execuţia financiară şi stadiul tehnic de execuţie din primele 6 luni ale acestui an pentru toate lucrările de infrastructură.

"Îi solicit să prezinte ceea ce a făcut efectiv Guvernul, nu ceea ce intenţionează să facă, după anul 2021. Aşa cum arată execuţia bugetară pe primele 5 luni, anul acesta vom avea cele mai slabe investiţii în infrastructura de transporturi din ultimii 20 de ani. Îi solicit Vioricăi Dăncilă să-şi ceară scuze românilor pentru minciuna finalizării a 180 Km de autostrăzi în anul 2019 şi pentru coşmarul pe care îl trăiesc aceştia, zi de zi, pe drumurile publice", a mai arătat Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel