Raluca Turcan, atac la liderii PNL. Au fost rupți de realitate

Raluca Turcan a declarat, joi, că pentru ea ''rămâne un mister'' de ce PNL la nivel naţional nu a vorbit în campanie despre programul de guvernare.

E greu să spun dacă a fost disperare sau lipsă de intuiţie politică. Pentru mine rămâne un mister de ce PNL, la nivel naţional, nu a vorbit despre programul de guvernare, ci despre programul domnului Cioloş. (...) Feedback-ul a fost pe două căi: una, că lipsa unei căi de acţiune ne-a costat la nivel naţional. De exemplu în domeniul oamenilor de afaceri, PNL ar fi trebuit să fie cel mai vocal. Trebuia mai multă consecvenţă, nu lucruri pe care biroul de conducerea le urmărea astăzi apoi uita de ele, nu urmărea finalitatea, a comentat liderul PNL pentru Gândul. 

Liberalii care conduceau interimar organizaţiile n-au reuşit să menţină acel echilibru dintre cele două vechi partide, a mai declarat Turcan.

[citeste si]

PNL a greşit îndepărtându-se de oameni care, structural, sunt compatibili cu PNL. Mă refer la medici, la profesori. PNL nu a avut un program de guvernare cu soluţii concrete prezentat zi şi noapte pe toate canalele. Am vorbit foarte puţin de soluţii de fond şi am încercat polarizarea pe persoane.

Unii lideri au fost rupţi de realitate, de realitatea preocupată de a construi ceva pentru cei mulţi. a mai spus liderul interimar al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel