Raluca Turcan, candidatul opoziţiei pentru conducerea Camerei Deputaţilor. Acord PNL, USR, PMP

Raluca Turcan. FOTO: Facebook / PNL
Raluca Turcan. FOTO: Facebook / PNL

Raluca Turcan a făcut declaraţii după discuţiile pe care le-a avut cu USR şi PMP, în Camera Deputaţilor. 

Raluca Turcan - PNL este candidatul opoziţiei pentru conducerea Camerei Deputaţilor. Aceasta va fi susţinută şi de USR şi PMP.

"Momentul desemnării preşedintelui Camerei Deputaţilor este un moment care poate să pună bazele acestei agende reformatoare, de priorităţi pentru cetăţenii României. Ne-am bucurat astăzi să ajungem la un acord comun de susţinere a unui singur candidat din partea celor trei formaţiuni, PNL, USR şi PMP, în persoana mea pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor", a declarat Raluca Turcan. 

La rândul său, Dan Barna a declarat: "Mesajul pe care cetăţenii români l-au transmis la urne a arătat că aşteptarea este una de construcţie şi la alternativă consistentă la cei trei ani şi jumătate de coşmar. Epoca Dragnea s-a încheiat luni prin decizia instanţei şi trebuie să ne întoarcem la construcţia României".

Şi preşedintele PMP, Eugen Tomac, a precizat că "este vital ca întreaga scenă politică să se reseteze. Vrem să dăm acest semnal de unitate pentru că asta aşteaptă românii. Vor un Parlament care să fie condus de oameni responsabili, nu de o fantomă care lucrează împotriva românilor, pentru că misiunea noastră este să recredibilizăm această instituţie fundamentală a statului. Următorul pas este să măturăm Guvernul de la Palatul Victoria", a arătat Tomac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel