Raluca Prună, culmea IPOCRIZIEI. Ce a făcut la protestul anti-grațiere

Ministrul Justiției din guvernul tehnocrat, Raluca Prună, a dat dovadă de ipocrizie. Alături de fostul ministru al Justiției se află și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și fostul consilier al lui Cioloș, Ionel Dancă.

În timp ce era la putere, spunea că susține grațierea, că o vede drept o soluție pentru criza din penitenciare, în timp ce acum a ieșit în stradă - culmea! - să protesteze împotriva grațierii. 

"Ştiţi că România riscă o decizie pilot din partea CEDO. A existat o decizie cvasi-pilot în 2012 Curtea a cerut României să intreprindă o serie de măsuri. Am început nişte discuţii cu CEDO la nivelul conducerii, am avut două întâlniri în ultima lună şi jumătate şi urmează în cel mult două săptămâni, am spus la jumătatea lunii iulie, să lansez o dezbatere, pentru că chestiunea aceasta a graţierii nu este exclusiv o decizie a ministrului Justiţiei. (...) Trebuie să existe şi o analiză în România să vedem, graţiem? Turcia a făcut spre exemplu, o graţiere pentru a-şi rezolva problema suprapopulării în penitenciare, iar în 11 luni, penitenciarele s-au umplut. Când spun asta nu vreau să anunţ o decizie, nu vreau să spun că nu va exista o graţiere", a mai explicat ministrul în urmă cu jumătate de an la Realitatea TV.

Prună a mai adăugat, la acel moment, că a fost în vizită în penitenciare, iar în urma a ceea ce a văzut, a rămas marcată: "Nu am dormit nopţile, sunt şi eu om. Sunt foarte marcată de ce am văzut în penitenciare".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel