Raluca Daniela Bîrsan, nou medic fals. Monica Pop: Am văzut diploma

Monica Pop
Monica Pop

Medicul oftalmolog Monica Pop intervine în scandalul noului medic fals, de data aceasta, depistat într-un spital de stat.

Eu pur și simplu etichetez această întâmplare ca pe un act de corupție. În primul rând, nu are cum să activeze de zece ani la vârsta de 30 de ani. Nu există absolvent de facultate care să aibă vârsta de 21 de ani. Facultatea se termină la vârsta de 25 de ani. 

Eu am văzut o diplomă și acea diplomă seamănă foarte tare cu o diplomă adevărată. Eu cred în continuare că este un act de corupție pentru că cine a angajat o asemenea persoană să lucreze în spital... dar acum aud niște lucruri, că nu a fost distribuită niciodată, că este doar voluntar...Este un act de corupție major. Cine i-a permis să lucreze în spital, să răspundă, a declarat Monica Pop, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Raluca Daniela Bîrsan activa, de 10 ani, la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov, dar nu avea parafa de la DSP. Din primele informații, femeia de 30 de ani și-ar fi inventat o diplomă de medic.

Vezi și: Nou medic fals. Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel