EXCLUSIV  RAIFFEISEN BANK, BLOCATĂ. NOU anunț. Uber: Achită suma restantă

raiffeisen
raiffeisen

După ce DC News a fost singurul site care a scris despre un incident privind cardurile de la Raiffeisen Bank, o cititoare ne-a semnalat faptul că are, în continuare, probleme cu cardul, probleme pe care le-a avut și cu 12 ore în urmă.

Tânăra care ne-a scris a zis că a sunat la call center Raiffeisen Bank și i s-a explicat că incidentul de aseară a fost rezolvat și, la această oră, adică 08:10, niciun client nu mai are probleme. Cu toate acestea, potrivit spuselor cititoarei, ar fi mai încă probleme, cel puțin în cazul ei.

 'Achită suma restantă în valoare de 21,64 RON de la cursa anterioară'

"Aseară am mers cu UBER și am vrut să fac și a doua cursă. Mi-a apărut mesajul 'achită suma restantă în valoare de 21,64 RON de la cursa anterioară'. Știind că am bani în cont, am sunat la Raiffeisen Bank pentru a vedea ce s-a întâmplat cu soldul. Mi s-a spus că nu este nicio problemă cu soldul, ci este un incident la Raiffeisen, nu mi s-a spus și natura acestuia. Sâmbătă dimineață am vrut să merg din nou cu UBER și am întâmpinat același mesaj. Mi s-a spus că incidentul de aseară a fost rezolvat și că nu mai apar probleme tehnice, dar cu toate acestea, eu încă nu pot efectua plăți, cel puțin la UBER unde aveam nevoie. Nu știu care este situația în cazul altora, ținând cont că persoana de la call center Raiffeisen Bank mi-a spus că nu mai sunt probleme la ora actuală. Doamna respectivă a zis că toate cardurile sunt funcționale după episodul de vineri seară. De fapt, a zis că incidentul a fost la MASTERCARD, nu de la Raiffeisen Bank...", ne-a scris o cititoare pe adresa redacției.

Dacă și dumneavoastră mai întâmpinați probleme, vă rugăm să ne scrieți. Precizăm că DC News a fost singurul site care a semnalat acest incident. Până acum, Raiffeisen Bank nu a transmis niciun punct de vedere oficial. Când aflăm noi informații, vi le vom transmite.

VEZI ȘI: RAIFFEISEN BANK, BLOCATĂ. INCIDENT: Informații pentru toți clienții băncii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel