Raid al FBI pe insula lui Jeffrey Epstein din Caraibe

Agenţi ai FBI au efectuat luni, potrivit mai multor media, un raid pe o mică insulă americană din Caraibe care îi aparţinea omului de afaceri Jeffrey Epstein, găsit mort în celula sâmbătă după ce a fost inculpat pentru mai multe agresiuni asupra unor minore, relatează AFP. 

Doi responsabili sub acoperirea anonimatului din cadrul forţelor de ordine, citaţi de NBC, au confirmat că poliţia federală americană a lansat o percheziţie la reşedinţa lui Epstein de insula Little St. James, din insulele Virgine, pe care bogatul om de afaceri ar fi cumpărat-o în anii 1990. Anumite media americane au supranumit-o 'insula pedofiliei', din cauza minorelor pe care Jeffrey Esptein le-ar fi adus aici.

Tabloidul britanic Daily Mail a publicat şi el informaţii similare despre acest raid, cu fotografii şi înregistrări video care par să arate agenţi în uniformă ai FBI desfăşuraţi pe insulă. Contactat, FBI-ul, care a deschis o anchetă sâmbătă privind moartea omului de afaceri, nu a confirmat aceste informaţii.

Acest raid are loc în contextul în care ministrul american al justiţiei şi procurorul federal din Manhattan au promis, în pofida dispariţiei sale, să continue ancheta privind agresiunile sexuale multiple comise de Epstein şi să-i descopere pe eventualii săi complici. Jeffrey Epstein, de 66 de ani, a fost găsit mort sâmbătă, la ora locală 06.30, în celula sa din închisoarea federală din Manhattan, aparent în urma unei sinucideri. El era închis în aşteptarea procesului după ce a fost inculpat la începutul lui iulie şi risca până la 45 de ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel