Raețchi îi cere demisia lui Bădălău de la conducerea PSD Giurgiu după episodul cu ”Diaspora”

Rodica Mitu / 29 noi 2019 / 19:24
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres

Ovidiu Raețchi îi solicită demisia lui Niculae Bădălău din funcția de lider al filialei PSD Giurgiu.

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi îi solicită demisia lui Niculae Bădălău din funcția de lider al filialei PSD Giurgiu, după ce social-democratul a spus că sunt 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia".

„Senatorul PSD Niculae Bădălău, care a spus azi că 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind -fetele alea de le duc ăștia-, a jignit într-un mod intolerabil, după tradiția deja consacrată a PSD, românii de peste hotare. Bădălău nu se află la prima ofensă la adresa Diasporei și este clar că nu merită să îi mai reprezinte pe români în calitatea sa de senator. Îi cer de urgență demisia din funcție", a scris Raețchi pe Facebook.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia".