Raed Arafat, reacție în scandalul posibilei demiteri: "Sunt atacuri intensificate, cu mesaje prestabilite"

Raed Arafat a reacționat ca urmare a intensificării atacurilor la adresa sa. Totul în contextul în care se vorbește despre o posibilă măsură de demitere luată de Guvernul Orban. 

Raed Arafat spune că nu va demisiona și că a observat o coordonare a atacurilor împotriva sa cu scopul de a-l denigra și de a induce în rândul opiniei publice senzația că are onoarea pătată. 

"Eu am zis încă o dată: nu sunt lipit de scaun, nu demisionez, dar oricine are dreptul să mă demită. În ultima perioadă, atacurile împotriva mea sunt intensificate. Aceste atacuri durează de foarte mult timp. Sunt atacuri continue cu mesaje prestabilite. Mesajele apar ca fiind postate de anumite persoane, însă sunt coodonate.

Mesaje precum: 'A îmbătrânit, trebuie să vină tinerii, 'A făcut ceva bun, a făcut SMURD-ul, dar acum nu mai ştie, trebuie să plece'. Toate au fost incluse prin mesaje date pe reţelele de socializare şi repetate la anumite televiziuni. S-au intensificat după ce a apărut faimosul film de la Colectiv. Pe baza filmului s-au intensificat atacurile împotriva instituţiei pentru Situaţiile de Urgenţă şi împotriva mea", a spus Raed Arafat la Antena 3, în cadrul interviului acordat lui Mihai Gâdea, la "Sinteza Zilei" . 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel