Raed Arafat pune tunurile pe un jurnalist după un episod de 'manipulare și minciună'

Atacat aproape zilnic de unii jurnaliști, Raed Arafat răspunde fiecăruia în parte demontând toate acuzațiile care îi sunt adresate.

Sătul de minciună și manipulare după ultimele învinuiri pe care Silviu Mănăstire i le-a adus, Raed Arafat a spus că se gândește să ajungă în fața instanței cu jurnalistul de la B1 TV.

Iată mesajul transmis de Raed Arafat:

Astazi d-l S. Manastire de la B1 TV a dus atacurile lui mai departe, ce arata ca astfel de atacuri nu vor disparea curand. Cateva afirmatii m-au facut sa stau si sa ma gandesc la cum era cand am pornit in 1990 si ce spunea acest personaj acum incercand sa murdareasca numele meu si numele celor care au lucrat cu mine precum si celor care m-au sprijinit transformand o poveste frumoasa intr-o poveste de afaceri si smecherii. Manipularea si minciunea au devenit regula in ce priveste prezentarea activitatii de peste 25 in dezvoltarea sistemului de urgenta si mai ales a SMURD, cel putin prin neadevarurile rostite sau scrise de unii "jurnalisti".

Astazi am auzit cum am infiintat in anul 1990 o societate de medicina de urgenta care incasa bani pentru cazurile la care mergeam pe baza de CNP, si cum am creat un numar preferential de urgenta la care sa ma sune populatia in loc de a suna la numarul de urgenta de atunci 961 si multe alte date deformate care pentru un necunoscator pot insemna nasterea unor semne de intrebare justificate. In anul 1990, primul echipaj SMUR, ca "D" pentru descarcerare a intrat abia in 1993, a inceput ca echipaj cu voluntari care nu apartinea nici unei organizatii sau societati. Asa a si continuat pana l-au preluat pompierii in 1990 si personalul medical s-a angajat la spital in 1997. Era perioada in care plateam din buzunar combustibilul pentru ambulanta si in care reparam ambulantele primite din donatii pe banii mei. Nu o zic sa ma laud, insa norocul meu ca inca sunt multi in viata care pot sa certifice acest lucru.

Cand un "jurnalist" spune in mod raspicat ca am luat bani pe baza de CNP pentru fiecare caz la care am mers inseamna ca acet personaj nu a verificat povestea care o povesteste cu atata incredere sau nu a vrut sa verifice pentru ca doreste sa spuna povestea in anumit fel. Am facut atunci tot ce am facut, impreuna cu colegii mei, pentru oameni. Nu m-am asteptat la rasplata insa nici nu admit minciunea si atacutrile nefondate care sa puna o umbra de suspiciune asupra celor intamplate. Cu siguranta cu D-l Manastire vom ajunge in fata instantei, pentru ca va trebui sa probeze ce a zis astazi si ce a zis acum cateva zile dar si ce va mai zice daca are de gand sa continue.

Cred ca normalitatea este sa soliciti acestor personaje care au denigrarea nefondata ca meserie sa probeze ce spun in mod oficial. Noi ca societate nu mai trebuie sa admitem astfel de atacuri prin a solicita acestor "jurnalisti" sa probeze ce spun inainte de a-i crede cerandu-mi scuzele fata de adevaratii jurnalisti care isi fac munca in mod onest si corect solicitandu-i sa se delimiteze de astfel de personaje care nu fac cinste meseriei de jurnalist! (Vreau doar sa subliniez faptul ca nu scriu sa ma lamentez ci scriu sa-i arat domnilor care vin cu povesti neadevarate ca am si eu si colegii mei curajul sa-i raspundem si sa-i cerem socoteala!)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel