Raed Arafat, demers uriaș pentru medicina de dezastre

Raed Arafat a anunțat că miercuri se va lansa manualul de medicină de dezastre la care a avut onoarea de a contribui, scriind un capitol, la invitația colegilor din Franța.

"Ieri seara am ajuns la Paris pentru a participa la cateva activitati. Astfel, seara trecuta am avut o intalnire informala cu conducerea Brigazii de Pompieri din Paris la care am discutat mai multe aspecte de colaborare si schimb de experienta, inclusiv vizita care o sa o efectueze colegii de la Paris in Romania in cursul lunii Februarie.

Astazi am participat la sedinta de lucru al consilului de conducere al viitorului Colegiu European de Medicina de Dezastre, unde s-a stabilit definitiv statul pe care il va avea acest colegiu menit sa dezvolte medicina de dezastre pe plan European. Au participat colegi din Franta, Germania, Italia, Belgia si Spania. 

[citeste si]

Maine la Facultate de Medicina Militara Val de Grace din Paris, in cadrul sesiunii societatii Franceze de Medicna de Catastrofa, se va lansa manualul de medicina de dezastre la care am avut onoarea de a contribui, scriind un capitol, la invitatia colegilor din Franta. Manualul urmeaza sa fie tradus si in limba Romana in cursul acestui an fiind destinat celor care se ocupa de medicina de urgenta si de interventia la accidentele colective si dezastre in tara noastra si de ce nu, in Republica Moldova. Pot spune ca Romania ocupa un loc important si recunoscut in domeniul medicinii de urgenta si dezastre la nivel European datorita eforturilor depuse de toti cei care activam in acest domeniu, si a celor care ne-au sprijinit!

Linkul de mai jos va duce la o prezentare scurta a cartii care urmeaza sa fie lansata maine si la care participa si ambasadorul nostru la Paris domnul Luca Niculescu!

http://en.calameo.com/read/001282136328997fd64af", a anunțat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel