Raed Arafat, după înregistrări Colectiv: Domnule Tolontan... subiecte tendenţioase. Denigrare

Raed Arafat, secretar de stat în MAI
Raed Arafat, secretar de stat în MAI

Raed Arafat reacţionează după apariţia în presă a unor înregistrări de la tragedia din Colectiv. 

"Ce este trist insa este faptul ca, din dorinta de rating si de a iesi in fata, unii jurnalisti sunt dispusi sa foloseasca sentimentele si durerea unor parinti ca sa-si deserveasca interesul propriu si al institutiei pe care o reprezinta si a eventualilor sponsori care stau in spatele articolelor de denigrare pe care le publica, mai ales in preajma datei de 30 Octombrie.

Domnul Tolontan era in mare agitatie astazi ca cineva i-ar fi spus ca eu am in posesie un filmulet despre interventia la Colectiv la mine, de care nu stia lumea. Chiar m-a intrebat de un ofiter care mi-ar fi adus filmuletul pe un CD.

Ca sa nu gresesc, sa nu-mi scape ceva, am verificat, l-am sunat si pe ofiterul respectiv, fiind pensionar, sa-l intreb daca mi-a lasat un CD candva cu un filmulet despre Colectiv iar acesta, ca si mine, nu stia nimic de aceasta informatie. Mai mult, mi-a confirmat ca dl Tolontan l-a sunat cu o seara inainte si ca acesta a spus deja ca nu stia nimic despre informatia respectiva. Cine stie despre ce este vorba si ce surprize 'senzationale' vom avea din partea domnului Tolontan si a jurnalistilor acestuia in urmatoarele doua saptamani!", scrie Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

"Cel mai urât este când unii se folosesc de aceste momente ca să-şi crească ratigul"

"In urma unei tragedii precum cea de la Colectiv, o natiune are dreptul sa comemoreze si familiile au dreptul sa-si aminteasca de cei dragi pe care i-au pierdut. Cel mai urat insa este cand unii se folosesc de aceste momente ca sa-si creasca ratigul si sa denigreze pe unii si altii prin subiecte triviale si care sunt in mod vadit tendentioase", a scris Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai jos mesajul integral transmis de către Raed Arafat:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel