Raețchi cere DEMISIA ministrului Carmen Dan după prinderea polițistului agresor

Carmen Dan
Carmen Dan

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a cerut demisia ministrului Camen Dan după ce s-a descoperit că agresorul din Drumul Taberei este polițist.

El vorbește despre o nouă catastrofă din mandatul social-democratei. "Ce fel de teste psihologice au fost aplicate în ultimii ani în acest minister, dacă polițistul mai recunoscuse o faptă similară în 2015?", a zis liberalul.

[citeste si]

"Daca se confirma faptul ca pedofilul din Drumul Taberei este un politist (recidivist!), vorbim - din nou, pentru a cata oara? - despre o catastrofa pentru mandatul ministrului Carmen Dan. Cum este posibil sa ai o cautare intinsa pe atatea zile cand suspectul face parte din randurile tale, e incadrat, fotografiat, cunoscut? Ce fel de ancheta extinsa si mobilizare a existat, cand posibilul agresor se ascundea chiar in randul oamenilor legii? Ce fel de teste psihologice au fost aplicate in ultimii ani in acest minister, daca politistul mai recunoscuse o fapta similara in 2015? Daca nici acum, dupa acest ultim rateu major, o parte ceva mai responsabila din PSD (care o fi ea, daca exista) nu intelege ca e necesara o schimbare a conducerii MAI, vorbim deja despre inconstienta. Carmen Dan: demisia!", a spus Ovidiu Raețchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel