Răducioiu, despre Florin Andone: „Nu are acel simț al golului"

Duminică, echipa lui Florin Andone, Deportivo La Coruna a pierdut cu scorul de 7-1 pe terenul lui Real Madrid, în campionat. Pentru Deportivo a înscris Adrian Lopez, iar atacantul român nu a reușit să se remarce decât prin două ratări, în minutul 70.

Florin Andone a ratat singur, cu poarta goală, în minutul 70, la scorul de 4-1 pentru Real Madrid. Câteva secunde mai târziu, a scăpat singur cu portarul. A șutat pe lângă portar, însă mingea a fost respinsă de un fundaș.

După prestația nesatisfăcătoare a lui Andone, Florin Răducioiu, membru al Generației de Aur, a comentat jocul românului:

„Nu vreau să-l critic, dar să ai două ocazii într-un minut și să nu dai un gol... Știu ce înseamnă să ratezi, dar nu e normal. Nu are acel simț al porții, al golului. La acea fază din minutul 70 trebuia să dea gol", a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.


Răducioiu a jucat 3 sezoane în Spania


Florin Răducioiu are 21 de goluri înscrise în 40 de selecții la naționala României. De-a lungul carierei a evoluat pentru Dinamo, Espanyol, Bari, Verona, Brescia, Milan, West Ham, Stuttgart, Monaco și Creteil-Lusitanos.

Florin Andone are 5 goluri, 2 assist-uri și 16 apariții în La Liga. Pentru naționala României, Andone a bifat 19 selecții și un gol. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel