Radu Tudor, ultimă oră, despre întâlnirea cu președintele României

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a postat pe blogul personal un articol despre întâlnirea cu președintele României.

"In cei aproape 30 de ani de presa, am avut posibilitatea ca jurnalist sa-i cunosc personal pe o parte din presedintii si premierii Romaniei. Prima din aceasta serie a fost Ion Iliescu. Ianuarie 1995. Cercul Militar National. Ceremonia de inaugurare a cursurilor seriei a IV a Colegiului National de Aparare. Invitat de onoare al MApN: presedintele Ion Iliescu", a scris Radu Tudor pe blogul său personal, radu-tudor.ro. 

Gestul lui Iliescu

"Dupa discursuri si incheierea ceremoniei, cu celebrul zambet larg afisat, Ion Iliescu tine sa-i cunoasca pe toti cursantii. Eram primul jurnalist din "presa privata" acceptat, cu greu, la cursurile CNAp. Gratie celor doi civili care conduceau in premiera Ministerul Apararii: Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Tinca. Cu un pahar de sampanie in mana, Ion Iliescu ciocneste cu toti. Fiecare se prezinta. Nume si institutie", a mai scris.

Radu Tudor, monitorizat de SPP. Ion Cristoiu ar fi vrut o știre de pagina întâi

"Ajunge la mine, zambeste la fel de larg. Ma recomand: Radu Tudor, Evenimentul zilei. Apoi, pana la finalul receptiei, presedintele a continuat dialogul cu toti cursantii si invitatii. Recunosc, ma simteam inca intens privit de toti aghiotantii presedintelui si de seful SPP. Cand m-am intors in redactie si i-am relatat lui Ion Cristoiu, ne amuzam de moment si-mi spune (cu apetitul sau pentru stiri spectaculoase): "Draga, mai bine te punea la pamant seful ala al SPP, aveam si noi o stire de pagina 1, aveam motiv sa cerem demisia lui Ion Iliescu. Iti dau seama ce titlu era?". Redactor sef adjunct al Evenimentului zilei, tratit la pamant de gorilele lui Papura Voda Iliescu". Am ras copios, a fost o zi de neuitat", a mai adăugat jurnalistul.

"Cam asa s-a scris prima mea intalnire cu un presedinte al Romaniei. Au urmat si altele. Restul, in episodul urmator", promite Radu Tudor oamenilor care-i urmăresc blogul.

Astăzi, Rareș Bogdan a dat de înțeles că Radu Tudor este invitat la dezbaterea de marți a lui Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel