Radu Tudor, surprins de ce s-a întâmplat după plecarea lui Daniel Zamfir din ALDE

Rodica Mitu / 31 oct 2019 / 20:29
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Daniel Zamfir rămâne consecvent cu decizia luată în politică.

Joi seară, Radu Tudor, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire" de la Antena 3, l-a prezentat pe Daniel Zamfir astfel: „Senatorul independent Daniel Zamfir, senator afiliat grupului PSD. Independent, da?"

„Ați spus corect", a precizat Daniel Zamfir. Radu Tudor a continuat: „În ultima emisiune pe care am avut-o, ați spus că vă dați demisia din ALDE. Ați scris-o?"

„Am făcut-o", a răspuns imediat Daniel Zamfir. „Pe bune? Și cui ați trimis-o?", a întrebat, ulterior, Radu Tudor. „La organizația din care fac parte, Brașov. Am trimis hârtia. Nu a fost un lucru pe care mi l-am dorit. A fost răspunsul meu, revolta mea la atitudinea președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. Nu am putut să mai stau văzând că, atunci când a apărut public componența Guvernului, singura observație pe care a avut-o domnul Tăriceanu a fost că nu sunt femei în Guvern", a spus Daniel Zamfir.

„M-am gândit că, după ce ați anunțat că demisionați din ALDE, o să fie o coadă mare, adică nu plecați, haideți să discutăm", a intervenit Radu Tudor.