Radu Tudor, reacţie dură după tragedia de la Timişoara: Este debandadă totală

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a lansat critici dure după ce la Timişoara o femeie şi doi copii au murit, intoxicaţi cu o substanţă letală folosită la deratizarea unui bloc.

"De la Timişoara, vin informaţii extrem de grave. Deratizarea nu e doar eşuată, ci criminală. Un patron inconştient, folosind substanţe cumpărate la negru, care nu aveau ce căuta într-un spaţiu urban, a folosit aceste substanţe şi au murit trei oameni. Pe lângă inconştienţa criminală a acestui om, şocant este şi faptul că aceste substanţe au venit în România pe filiera bulgară. Şi mi-a atras atenţia acest detaliu după ce astăzi mai mulţi poliţişti din Timişoara au mers la spital pentru că s-au simţit rău. Dintre cei care păzeau blocul din Timişoara. Ceva încă se întâmplă acolo. Iar faptul că astfel de substanţe vin pe sub mână, cum zice românul, din Bulgaria, din te miri ce fel de alte locuri, fără să existe un control al acestor substanţe, o recomandare fermă şi un aviz al specialiştilor... 

Am văzut în multe magazine româneşti sare din Ucraina. România să aibă sare din Ucraina? România care geme de sare? Ştiţi ce s-a întâmplat în 86 în Ucraina, da? Ştiţi că există o lungă şi amplă interdicţie asupra unor produse care să fie importate dintr-o ţară unde a avut loc un accident nuclear, precum cel de la Cernobîl. Atunci de ce lăsăm atât de jos pragul acestui control încât să fie aduse substanţe din Bulgaria la negru şi cineva să le folosească într-un oraş, într-un bloc de locuinţe, şi să moară un nou născut, fratele lui de 3 ani şi mama lor? E o debandadă căreia trebuie să îi punem capăt. Debandada asta ţine de apucăturile noastre păcătoase de a nu respecta regulile şi a nu aplica ferm ce avem bun în legislaţie şi ce trebuie pus în aplicare", a declarat Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel