Radu Tudor: PNL vrea alt candidat la Primăria București, în locul lui Orban

Radu Tudor a declarat, duminică seară, în emisiunea "Punctul de întâlnire" pe care o realizează la Antena 3, că există informații potrivit cărora PNL discută despre posibila înlocuire a lui Ludovic Orban în calitatea sa de candidat la Primăria București cu Nicușor Dan, liderul Uniunii Salvați Bucureștiul. 

"Ar fi a doua oară când PNL înlocuiește candidatul, după Cristian Bușoi care reușise un traseu destul de bun și, în plină ascensiune, a fost înlocuit cu Ludovic Orban. Se vorbește și despre această nouă înlocuire, nu stiu cât este de adevărată. Sunt doi lideri ai PNL care mi-au spus despre această dezbatere. Nu este luată o decizie", a declarat Radu Tudor.

Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: Mi-aș dori un astfel de viceprimar  

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, invitata lui Radu Tudor în emisiunea de duminică,a fost rugată să comenteze perspectiva de a se confrunta cu Nicușor Dan, din partea PNL, la alegerile din 5 iunie.

"Vă spun sincer că în ultima perioadă m-am preocupat mai mult de ceea ce își doresc bucureștenii de la Primarul General și mai puțin m-am gândit la anumite stategii politice. Dar dacă mă provocați... Nu știu ce va decide PNL, dar nu-mi dau seama cum va reuși sau prin ce metode se va debarasa de propriul candidat pentru a-l susține pe dl Nicușor Dan, având în vedere că nu este vorba doar despre Primăria Capitalei la votul din 5 iunie, ci și de primăriile de la cele 6 sectoare. Și atunci va renunța PNL și la cei 6 candidați de la sectoare și îi va susține pe cei ai USB sau va renunța dl Nicusor Dan la candidații de la cele 6 sectoare. Aici este o necunoscută și probabil PNL va da anumite explicații în perioada următoare în cazul în care este adevărat ceea ce se vehiculează acum. Cât despre dl Nicușor Dan  am spus că e un om pe care îl respect pentru activitatea pe care a depus-o în ultimii 10 ani, în calitate de susținător al unei fundații care s-a ocupat de a semnala anumite abuzuri sau erori din Capitală. Este un politician la început, intră în panoplia partidelor din România și, din sondajul anunțat de dl Pielenau, are toate șansele să intre în Consiliul General pentru că este creditat cu suficiente procente astfel încât să depășească pragul electoral. Eu am spus acum ceva vreme că mi-aș dori un astfel de viceprimar", a declarat Gabriela Vrânceanu, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel