Radu Tudor, mesaj de final de an pentru telespectatorii Antena 3

Anca Murgoci / 31 dec 2014 / 15:18
Radu Tudor
Radu Tudor

În ultima zi din an, Radu Tudor a scris, pe blogul său, câteva rânduri emoționante despre ce a însemnat 2014 din punct de vedere profesional.

Jurnalistul le-a mulțumit telespectatorilor Antena 3 pentru că i-au fost alături în fiecare zi. În încheiere, Radu Tudor le-a urat toate cele bune și un an plin de împliniri.

VEZI ȘI: Ciutacu, informație bombă despre Bica. Ce spune avocata fostei șefe DIICOT

 

"Se încheie azi un an plin de evenimente. Agitat și tensionat. Cu un final spectaculos. Sunt multe motive pentru care nu voi uita prea curând acest an și întâmplările sale.

Vreau să mulțumesc telespectatorilor Antena 3, cei care au propulsat acest post tv și au consolidat prima poziție în topul televiziunilor de știri. Și pe locul 3 general în România. În 2015, eu și colegii mei vom încerca să vă oferim emisiuni cu abordări noi, să facem pasul înainte după 10 ani apăsători și irespirabili cu un președinte nedemocratic.

Emisiunea "Punctul de întâlnire" încheie anul pe locul 2 în România, după "Sinteza zilei" moderată de colegul și prietenul meu Mihai Gâdea. Mă onorează și mă obligă mult această poziție secundă în clasamentul emisiunilor de analiză și dezbatere politică. "La ordinea zilei" cu Dana Grecu moderator, unde sunt invitat permanent, este și ea in top. Și pentru asta vă suntem recunoscători.

Cred că noul an trebuie să ne schimbe în bine. Să fim ceva mai puțin nervoși, mai concentrați pe chestiunile concrete nerezolvate de politicieni ineficienți, să pledăm (prioritar) cu pasiune și insistență pentru un act medical decent, modern și uman în toată România. Sunt multe lucruri de reparat în această țară și Antena 3 va insista constant pentru rezolvarea lor.

Vă doresc un An Nou fericit, cu sănătate deplină și multe bucurii!
Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți.
La mulți ani!", a fost mesajul transmis Radu Tudor pe blogul său.