Radu Tudor, întrebare dură pentru Cioloș după coincidența stranie de la Tarom

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a reacționat ferm după ce în doar 24 de ore Tarom a avut trei incidente, trei incidente care ar fi putut fi adevărate tragedii... dacă aveam ghinion.

"Trei incidente cu avioane ale companiei Tarom in ultimile 24 de ore ma determina sa reiau un semnal de alarma pe care-l trag in legatura cu aceste probleme.

Avioanele Tarom au frecvente probleme tehnice, intarzieri la decolari si aterizari, multe din aceste incidente repetandu-se ingrijorator in ultimul an.

Inteleg ca noul Director General Tarom este un inginer de aviatie – Plaveti parca se numeste – iar ministrul transporturilor Sorin Buse ar fi si el un soi de specialist in transporturi care abia a venit in functie si ar vrea sa plece in politica dupa doar 3 luni. Doi tehnocrati numiti de premierul Ciolos contribuie impasibili prin incompetenta lor la dezastrul Tarom.

[citeste si]

Vazand tot soiul de preocupari ale Guvernului, intreb : domnule prim ministru Dacian Ciolos, vreti sa avem vreo tragedie cu un avion Tarom pina cand vor lua oamenii dvs o masura concreta cu managementul si departamentul tehnic al companiei aeriene?", a scris jurnalistul pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel