Radu Tudor îl avertizează pe Dacian Cioloș. "Cineva i-a făcut-o"

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor îl avertizează pe premierul Dacian Cioloș, în contextul în care ANAF a cerut evacuarea sediilor televiziunilor din Intact Media Group în cinci zile. 

Radu Tudor a opinat, la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei", că Dacian Cioloș "este deranjat, este supărat că nu a fost informat, că în calitate de șef nemijlocit al ANAF, șeful ANAF este numit de prim-ministru, cineva i-a făcut-o. În lipsa lui din țară, s-au întâmplat să apară abuzuri despre care el nu a știut. Îmi pare destul de deranjat de lucrul acesta și eu cred că vor exista consecințe".
 
Jurnalistul a subliniat că Dacian Cioloș este "nepermis" de relaxat în situația unui abuz și adaugă: "Îl avertizez public pe premierul Dacian Cioloș: dacă nu va acorda el personal un termen rezonabil pentru ca televiziunile grupului Intact să se mute din sediu, el personal va fi responsabil de consecințe. ANAF și șeful ANAF sunt în subordinea prim-ministrului. Dacian Cioloș nu are scuză dacă revenit de la Bruxelles (...) nu găsește o soluție rezonabilă pentru postul Antena 3 și celelalte patru posturi". 
 
Radu Tudor a precizat că nu vrea "proteste de stradă, dar dacă abuzurile continuă oamenii nu pot fi ținuți sub control, nu pot fi oprimați sau reținuți cu forța pentru a manifesta în favoarea unei televiziuni pe care o prețuiesc". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel