Radu Tudor: scenariu-negru pentru Traian Băsescu. Dosar penal în cazul Andronic

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat un fragment uluitor din "Jurnalul" Elenei Udrea, potrivit căruia Traian Băsescu a cerut SRI, în 2011, să nu-l intercepteze pe jurnalistul Dan Andronic. 

Băsescu a cerut SRI să nu-l intercepteze pe Andronic. Mărturie bombă publicată de Cristoiu

"Dacă jurnalul Elenei Udrea este real și nu este vreo ficțiune, mie mi se pare că această mărturie poate să ducă la apariția unor acuzații și unui dosar penal pentru Elena Udrea și pentru Traian Băsescu. Dacă este real acel jurnal scris de Elena Udrea, înseamnă că ei au intervenit la o structură de securitate națională pentru a opri niște interceptări, fapt care este de o gravitate fără precedent, nu știm pe ce criterii au decis ei să intervină și să ceară SRI-ului să nu mai facă interceptări. Ceea ce ne spune acum DNA demonstrează că era un temei pentru interceptarea unor oameni", a spus Radu Tudor, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Jurnalistul a subliniat că "nu este absolut nimic ilegal ca un jurnalist să vorbească cu președintele României. Ceea ce este ilegal este să vii și să ceri unui serviciu secret să oprească interceptările pentru că așa vrei tu. De ce vrei tu așa? Ți-e frică de ceea ce putea să spună Traian Băsescu? Ți-e frică de ceea ce puteai tu să vorbești cu Traian Băsescu? Speța e complicată și anunță evenimentul anului 2016, posibila apariție a unor stenograme cu Traian Băsescu în dosare penale (...), dacă se adâncește această investigație". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel