Radu Tudor face apel la excluderea lui Cristi Danileț din magistratură

Jurnalistul Radu Tudor a făcut apel către CSM pentru excluderea judecătorului Cristi Danileț din magistratură. 

Radu Tudor consideră că judecătorul Danileț s-a pronunțat în public "în favoarea perversiunilor sexuale". Apelul lui Radu Tudor a fost făcut în ediția de luni a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Radu Tudor a făcut referire la o postare pe Facebook a judecătorului Dănileț, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, în legătură cu fenomenul homosexualității, precum și cu educația sexuală pe care copiii trebuie să o primească în școală.

Cristi Danileț s-a declarat pentru căsătoriile între persoanele de același sex și pentru înlocuirea noțiunilor de "tata" și "mama" cu noțiunea de "părinte". 

"Doar să nu țipe animalul de durere"

Luju.ro scrie mesajul lui Cristi Danileț care a șocat cu adevărat. Amintim că Facebook este spațiu public, iar afirmația judecătorului a fost făcută pe pagina de socializare. Cristi Danileț a scris pe Facebook cum mama sa a trântit ușa în nas unor persoane venite să strângă semnături împotriva homosexualilor. Un internaut l-a întrebat: "Pe principiul dvs nici zoofilia nu face rău cuiva, nu?". 

Răspunsul lui Cristi Danileț este stupefiant: "Doar sa nu tipe animalul de durere. Mai ales daca e al dvs, nu al lui..." . Judecătorul CSM precizează: "Sincer, la o astfel de intrebare raspunsul meu e chiar diplomat. Sper insa ca sariti sa aparati porcii cand vecinii dvs ii taie la gat cu satarul si apoi ii ard pe foc... Ca ucisul animalelor e mai ceva ca violatul lor. Ca sa nu mai spun ca mancatul animalelor ucise e un fel de profanare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel