EXCLUSIV  Radu Tudor, experiență înfiorătoare: Un coleg a fost împușcat. Sperietură groaznică

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de întâlnire", a povestit că a trăit un moment teribil.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, jurnalistul de la Antena 3 și-a amintit de decembrie 1989, de Revoluție, pe vremea când era student la Timișoara, și s-a trezit în mijlocul gloanțelor. Radu Tudor ne-a spus că au fost clipe dramatice mai ales că și-a văzut colegi murind.

[citeste si]

"A fost o sperietură groaznică. Noi eram în căminul 7, primul la strada care mărginea complexul studențesc. În seara zilei de 16 decembrie 1989, au trecut niște plutoane de la militari care păreau că sunt infiltrate și de alte forțe. O parte dintre colegii mei erau în fața căminului și protestau. În tensiunea aceea foarte mare, un coleg a fost împușcat. Foarte interesant este că primii care au sărit să ajute și să ia trupul împușcat erau studenții arabi.

Noi eram panicați, speriați de moarte. Era o experiență înfiorătoare. Studenții arabi aveau această experiență, a luptelor. L-au luat, l-au pus într-o mașină și l-au dus la spital. A fost o sperietură foarte serioasă. Noi am vrut să mai rămânem acolo pentru că moartea colegului meu ne-a întărâtat foarte mult. Noaptea de duminică spre luni am dormit pe holurile căminului. Parcă era ceva ireal. Până la urmă, au venit cei de la facultate și ne-au evacuat din cămin. Au zis să ne facem urgent bagajele să plecăm fiecare la casele noastre", a spus Radu Tudor într-un interviu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel