Radu Tudor: Până la apariția sa, nimeni nu și-a permis să facă asta

Șeful statului nu a dat mâna cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta din urmă a fost pur și simplu ignorat de Traian Băsescu în momentul în care se pregătea să intre în Parlament.

Radu Tudor a comentat acest subiect la Antena 3.

"Până la apariția acestui personaj pe scena politică, niciun președinte nu și-a permis să facă astfel de gesturi ofensatoare în public. Aici nu este vorba despre respectarea protocolului. În mod evident, este vorba despre cei șapte ani de-acasă. A întinde mâna unui om aflat în fața ta și care te primește în ipostază de gazdă, este gestul minim de educație pe care trebuie să-l ai de la părinții tăi. Nu faci gesturile acestea mai ales când pretinzi că ești președintele României. Eu spun în calitate de bărbat că nu există gest mai lipsit de onoare și de bun simț să nu întinzi mâna unui om care este în fața ta, unui om care ți-a fost partener și un om alături de care ai câștigat alegerile în 2004. Ceea ce a făcut Traian Băsescu este o chestiune specifică lui, nu doar în politică, cât și în viața personală. Se dovedește a fi un personaj absolut respingător", a spus Radu Tudor la Antena 3.

Cât despre Călin Popescu Tăriceanu, jurnalistul a mai adăugat: "Despre acest fost premier se poate spune că este un bărbat foarte elegant. Este un om care nu a jignit niciodată și care a știut să răspundă gesturilor de curtoazie atunci când acestea au fost îndreptate asupra lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel