Radu Tudor, criticat după dezbaterea lui Iohannis. Mircea Badea: S-a panicat când l-a auzit

Anca Murgoci / 20 noi 2019 / 08:34
Badea
Badea

Jurnaliștii care au participat la dezbaterea lui Klaus Iohannis au respectat anumite convenții. A fost o dezbatere așezată la propriu. Totul în timp ce Viorica Dăncilă a stat tot timpul în picioare și a răspuns la 250 de întrebări adresate de 50 de jurnalişti. În paralel, Klaus Iohannis a stat doar aşezat pe durata dezbaterii cu un număr mic de ziariști şi a cerut şi o pauză după o oră de discuţii.

Radu Tudor a fost criticat de unii internauți pentru că a respectat convențiile puse de Klaus Iohannis pentru a participa la dezbatere, în ciuda faptului că i-a adresat o întrebare esențială despre justiție lui Klaus Iohannis. Președintele în funcție a afirmat că a fost atins un subiect sensibil. Apoi, Radu Tudor a oferit un moment fabulos cu Ludovic Orban care s-a blocat când a fost nevoit să-i adreseze o întrebare lui Klaus Iohannis.

Mircea Badea a comentat acest subiect la Antena 3.

"La mine pe Facebook sunt unii nemulțumiți de cum a gestionat Radu Tudor momentul la dezbaterea lui Klaus Iohannis. N-am înțeles de ce sunt nemulțumiți. În ecuația respectivă de participare, Radu Tudor i-a adresat o întrebare lui Klaus Iohannis. Dacă era în paradigma conferinței Vioricăi Dăncilă, iar acolo s-ar fi dezbătut subiectul abuzurilor din justiție, ieșea cu rupere. Dar nu era cazul în ecuația lui Iohannis. Radu Tudor a avut momentul genial cu Ludovic Orban. Iar întrebarea lui pentru Iohannis cu abuzurile din justiție a fost fundamentată foarte bine.

Ludovic Orban s-a panicat când Radu Tudor a venit cu microfonul pentru a-i adresa lui Iohannis o întrebare. În concluzie, Radu Tudor a fost absolut ok în ceea ce privește întrebările puse în convenția respectivă. Aceasta este părerea mea sinceră. Iar momentul în care l-a expus pe Ludovic Orban a fost aproape de geniu. Superb!”, a zis Mircea Badea.