Radu Tudor: Breaking news! Elena Cristian, ofertată de un candidat la președinție în direct

Jurnalista Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, și actorul Bogdan Stanoevici, care a anunțat că va candida la alegerile preziențiale din acest an, au fost invitații lui Radu Tudor, marți, 11 iunie, la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

În cadrul emisiunii de la Antena 3, la un moment dat, Bogdan Stanoevici a spus: „În 2019, cred că important este ceea ce așteaptă oamenii. Și primul punct pe care îl voi stabili, ca președinte al României, va fi crearea unui sfat al țării, pentru că sistemul în care funcționăm, în care totul pleacă din vârful piramidei și coboară către bază, ca ordin sau ca decizie, este un sistem care nu funcționează. Nu putem să decidem noi acolo sus. Acest sfat al țării se va baza pe asociațiile primarilor, municipiilor. Important e că, în fiecare lună, voi merge într-un alt oraș sau într-un alt județ pentru a mă întâlni cu oamenii care vor face parte din acest sfat al țării, în care chiar mi-aș dori să intri (n.r. i se adresează jurnalistei Elena Cristian)”. „Pentru că e nevoie de specialiști”, a completat acesta.

În acel moment, a intervenit Radu Tudor: „Doamnelor și domnilor, breaking news, Elena Cristian ofertată de candidatul la președinție Bogdan Stanoevici".

„Am vorbit și înainte de emisiune", a spus Elena Cristian, adăugând: „Acum a fost oficial. Propunerea a venit dinainte".

VEZI ȘI: Chirilă: Se aude USR-PLUS, PNL, PMP, PSD, ALDE, PRO România, UDMR?

„S-a uitat că principalul beneficiar al oricărei legi este cetățeanul", a precizat, ulterior, Stanoevici.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel